up
PVR Opulent -How do you unify a highly irregular and fragmented space in such a way so as to make the whole look bigger than the sum of its parts ?The solution was continuous, collinear never ending fins that flow into every space. The fins mimic the natural volume of the available foyer space; ducking down to their lowest point in areas below the auditoriums and rising to their highest in the center of the foyer where the volume available is the greatest.
 
scope-interiors
client-pvr
construction stage-built-2010
location-opulent mall, ghaziabad, up, india
site area-not applicable
built up area-27125 sq.ft.
structure consultant-not applicable
hvac consultant-not applicable
plumbing consultant-not applicable
electrical consultant-not applicable
3d visualization-kulbir bal
photo credit-pvr
up