up
PVR Xander -Since PVR Xander is a neighbouring property to PVR Market City, the former took its basic design philosophy from the latter. Xander had an added advantage of Gold Class and The IMAX auditorium. The Gold Class design is an extension of the mainstream elements but with a touch of formality. Ceiling cove placed closer and in a more rhythmic fashion in addition to defined seating portals with discreet transparency towards the mainstream foyer, give a very distinct definition to the Gold Class foyer.
 
scope-interiors
client-pvr
construction stage-on-going
location-xander mall, bengaluru, karnataka, india
site area-not applicable
built up area-61,140 sq.ft.
structure consultant-not applicable
hvac consultant-not applicable
plumbing consultant-not applicable
electrical consultant-not applicable
3d visualization-iaad visual studio
photo credit-not applicable
up